ΑΡΘΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΑΝΗ

Αδαμ. Τζανετέα προς Ανάργ. Μαριόλη: » Σας συγχαίρω θερμά»!!

 

Με αφορμή την βράβευση του Διευθυντή Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κύριου Ανάργυρου Μαριόλη ως ο καλύτερος Γενικός Γιατρός της Χρονιάς για όλη την Ευρώπη η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα απέστειλε στον κύριο Μαριόλη την παρακάτω επιστολή:

«Κυρίε Μαριόλη,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την διάκριση σας ως ο καλύτερος Γενικός Γιατρός της Χρονιάς για όλη την Ευρώπη από τον έγκριτο οργανισμό WONCA Europe. Η διάκριση σας μας κάνει όλους τους Λάκωνες υπερήφανους και αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια τελικά επιβραβεύονται.
Η γενικότερη πορεία και η προσφορά σας στην τοπική κοινωνία και την επιστημονική κοινότητα είναι ανεκτίμητη. Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, με τη δική σας φροντίδα, αποτελεί μια σημαντική Δομή Υγείας για την ευρύτερη περιοχή της Μάνης.
Βρεθήκατε κοντά στους πολίτες, ακούσατε τις ανησυχίες τους, φροντίσατε για τις ανάγκες τους. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο πλήθος προληπτικών δράσεων που διοργανώνετε κάθε χρόνο και έχουν καθιερωθεί τόσο στη συνείδηση της ιατρικής κοινότητας όσο και των πολιτών. Αποτελούν πλέον θεσμό για την Μάνη και όχι μόνο.
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και η προληπτική ιατρική είναι απαραίτητη για την ενημέρωση των πολιτών με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο, ότι έχουμε στην Λακωνία ανθρώπους σαν εσάς που υπηρετούν ανιδιοτελώς το κοινό καλό. Οι γνώσεις σας, η επιστημονική σας κατάρτιση αλλά και η αγάπη σας για αυτό που κάνετε, ο ζήλος, ο ενθουσιασμός και η ευαισθησία σας θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο για κάθε επιστήμονα.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας σε κάθε προσπάθειά σας για την φροντίδα και την προστασία της Δημόσιας Υγείας των συμπολιτών μας στη Λακωνία».

Δείτε  Νίκος Αστράς: "Ο Μανιατόγαμπρος που τραγουδά για την Μάνη".

Με εκτίμηση,
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Αδαμαντία Τζανετέα»

Σχόλια

Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *