Ειδήσεις Μάνης

Γύθειο: «Έτοιμο το νέο λιμάνι»!!

Οι εργασίες κατασκευής του νέου λιμανιού της πόλης σιγά σιγά ολοκληρώνονται. Ένα μέρος του είναι ήδη έτοιμο και έχει δοθεί σε χρήση. Ήδη  πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Γύθειο-Κύθηρα-Χανιά αγκυροβόλησε σε μια από τις νέες θέσεις στο νέο κομμάτι του λιμανιού. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά στους λιμενικούς και στο προσωπικό της εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή του λιμανιού.

Η ολοκλήρωση των εργασιών του έργου και η επίσημη λειτουργία του θα δώσει ώθηση στην αύξηση του τουρισμού ολόκληρου του νομού. Το σημαντικό αυτό έργο εκτελείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και υπολογίζεται οτι μέχρι τέλος του χρόνου θα είναι εξ’ολοκλήρου έτοιμο.

Για περισσότερα με φωτό και βίντεο πατήστε εδώ:Ξεκίνησε η χρήση του νέου λιμανιού Γυθείου

Σχόλια

Δείτε  «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: Στόχοι, προτεραιότητες, ενστάσεις, εμπόδια»
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *