ΑΡΘΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΑΝΗ Ειδήσεις Μάνης Περιηγήσεις στη Μάνη

Ταΰγετος: «Η Ελληνική σημαία στην κορυφή του με πρωτοβουλία των παιδιών από τη Σπάρτη»! (Βίντεο-φωτό)!

Κείμενο: Όμορφη Μάνη

Σε μια εποχή που οι εθνικές προκλήσεις ένθεν και κακείθεν είναι πολλές, μια νεανική παρέα 6 ατόμων από την Σπάρτη, παρέα με τον πανταχού παρών σκύλο τους,  πραγματοποίησε το αυτονόητο:

13705104_10208625746814281_1223698982_n
Η Κατάκτηση της κορυφής του Ταϋγέτου από τα περήφανα παιδιά της Σπάρτης. Φώτο Νίκος Μπουτεράκος

Ανέβηκαν στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στην κορυφή του, στον Προφήτη Ηλία  υψόμετρο 2.404 μέτρα, και έστησαν την Ελληνική σημαία να την κοσμεί και να υπενθυμίζει σε όλους σε ποιά περήφανη και ιστορική χώρα βρίσκονται!! Με δεδομένο ότι στις περισσότερες κορυφές των Ελληνικών βουνών βρίσκονται αναρτημένες οι σημαίες της πατρίδας μας , ήταν αδύνατον να μην υπήρχε στην κορφή του υψηλότερου βουνού της Πελοποννήσου και ενός από των ομορφότερων της πατρίδος μας, όπως είναι αυτό του Ταϋγέτου.

13734681_10208625746774280_2011040099_n
Φωτο: Νίκος Μπουτεράκος

Να σημειώσουμε ότι την μεταλλική ελληνική σημαία έφτιαξαν και σχεδίασαν οι 6 Έλληνες λεβέντες που έφτασαν στην κορυφή του βουνού.

Οι πολύ όμορφες φωτογραφίες και το βίντεο είναι του ενός από τα έξι αυτά παιδιά του κου Νίκου Μπουτεράκου ,ενώ για την ιστορία να πούμε ότι ο πιστός αναβάτης σκύλος, που τους ακολουθεί παντού,  ακούει στο όνομα Αρκος!!

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο που ακολουθεί:

Σχόλια

Δείτε  Ακούει κανείς;
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *