ΑΡΘΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΑΝΗ Ειδήσεις Μάνης

Με επιτυχία η «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ» στη Μάνη το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 (Φωτό)

Δελτίο Τύπου Κέντρου Υγείας Αρεόπολης

Θέμα: «Προληπτική Ιατρική στη Μάνη, Σαββάτο 2 Ιουλίου 2016

…η βεβαιότητα της ανάγκης…

Σε μια εποχή που λιγότερες επενδύσεις γίνονται σε πεποιθήσεις και περισσότερες σε αναγκαίους συμβιβασμούς, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης διοργάνωσε και φιλοξένησε την έκτη κατά σειρά Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Το Σάββατο 2 Ιουλίου οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και όχι μόνο.

Παραμένοντας σταθεροί, όχι στη βεβαιότητα της νομοτέλειας, αλλά της ανάγκης, εξαρχής θελήσαμε να χαράξουμε το ανέλπιστο σ’ αυτή τη σαγηνευτική γωνιά της γηραιάς ηπείρου, τη Μάνη και το ανέλπιστο συνόδευσε κάθε δράση, σκέψη, ενέργεια, απόφαση.

Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού, ειδικευμένοι ιατροί των ειδικοτήτων: Καρδιολογία, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Μαστού, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Ουρολογία, Παιδιατρική, Ορθοπαιδική, Πνευμονολογία, Αγγειοχειρουργική, Ογκολογία, Αλλεργιολογία, Παθολογία, Γενική Ιατρική, προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη από τη Μάνη και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λακωνίας.

Η προληπτική ιατρική στη Μάνη, μοιάζει περισσότερο με βελανιδιά, παρά με κρίνο.

Η ενθουσιώδης προσέλευση των 916 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση, προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καταξιωμένους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μία ακόμη φορά, αποδεικνύοντας το υψηλό τους φρόνημα στην υπηρεσία για το συνάνθρωπο, αλλά και τον ένθερμο ζήλο για ανιδιοτελή προσφορά στους πολίτες – ασθενείς στη Μάνη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για την αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθειά μας.

Το μυστικό μας, μια αδιακήρυκτη ανάγκη για υιοθέτηση μιας νέας ιεραρχίας αξιών και παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που να τεκμηριώνει την κλινική μας αποτελεσματικότητα. Στα μεσάνυχτα μιας πρωτοφανούς εσωστρέφειας δανειζόμαστε φως από το αγαθό της Υγείας για να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία μας.

Η ανάγκη και η ελπίδα είναι τα άστρα που ανέκαθεν μας οδήγησαν.

Από τον ακριτικό βράχο της Μάνης εκπέμπουμε σήμα αισιοδοξίας, προσφοράς, αυταπάρνησης.

 

Δείτε  Μάνη: "Επίσκεψη στο χωριό που μεγάλωσα"!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

 

Dr. ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Δ. ΜΑΡΙΟΛΗΣ

Δείτε φωτογραφίες  από την επιτυχημένη εκδήλωση:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια

Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *