ΑΡΘΡΑ Περιηγήσεις στη Μάνη

Μάνη: «Πέτρινο στολίδι» για τον ταξιδιωτικό οδηγό «Lonely Planet»

13563679_1098837140154905_127685373_n
Φωτό από τον Βασίλη Ψυκακο. Τον ευχαριστούμε.ΛΙΜΕΝΙ

Με μεγάλες αναφορές και διθυράμβους στολίζει ο γνωστός διεθνής οδηγός  lonely Planet την Πελοπόννησο και δη την Μάνη, την οποία χαρακτηρίζει το «Πέτρινο στολίδι» της Πελοποννήσου.

Πέτρα, ήλιος και θάλασσα. Τρία στοιχεία που συνθέτουν ατμόσφαιρα μυστηριακή. Τόπος που σε καλεί να τον εξερευνήσεις. Δύσκολος και άγριος. Αν καταφέρεις να φτάσεις στην αλήθεια του, έχεις βρει το καταφύγιό σου.  Ολόκληρη η Μάνη ανήκει σε εκείνους τους ταξιδιώτες  που δε θέλουν να αρκεστούν στην τυπική καλοκαιρινή εικόνα του αιγαιοπελαγίτικου σκηνικού και επιζητούν να ανακαλύψουν την άγονη ομορφιά ενός τόπου με ιστορία και εσωτερική δύναμη.

Είναι αλήθεια ότι με την συνεχή προβολή των περιοχών της Μάνης, όλο και πιο κοντά στην εξερεύνηση της  έρχονται οι κάθε είδους, εγχώριοι αλλά και διεθνείς ταξιδιωτικοί οδηγοί.IMG_20160206_115706

Την εξερευνούν, την φωτογραφίζουν και την επιδεικνύουν  με φωτογραφίες και μακροσκελή, τιμητικά άρθρα, αναγνωρίζοντας στον τόπο αυτό, την ιστορία του αλλά και τις  άγριες ομορφιές του.

Ο αγώνας για την προβολή του τόπου μας συνεχίζεται…!!!

ΜΑΝΗ ΜΑΝΑ

 

Σχόλια

Δείτε  Ιστορίες της Μάνης . Γ΄Μέρος
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *