Ειδήσεις Μάνης Λαογραφία Μάνης

ManiRun: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Πρώτος Αγώνας της Μάνης».

Με αντίπαλο την αφόρητη ζέστη, αλλά με όπλο το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την χαρά  για το συναπάντημα πατριωτών , αυτό ήταν και το νόημα άλλωστε, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη διοργάνωση που έλαβε χώρα στη Μάνη- Στο Γερολιμένα-  και η οποία περιείχε ορεινές διαδρομές στα γραφικά της μονοπάτια.

Η διοργάνωση με την ονομασία Mani Run (της οποίας χορηγός επικοινωνίας ήταν και η omorfimani.gr)  έγινε υπό την Αιγίδα της Ένωσης Απανταχού Μανιατών και του Δήμου Ανατολικής Μάνης και  με την ευγενική συμμετοχή και του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης δια του Διευθυντή της Doctor Ανάργυρο Μαριόλη . Ξεκίνησε στις 16.00 και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 21.00 , ενώ στην συνέχεια έγιναν οι σχετικές απονομές (στους τρεις πρώτους άνδρες κάθε διαδρομής και τις τρείς πρώτες γυναίκες κάθε διαδρομής.

Δημήτρης Θεοδωρακάκος
Δημήτρης Θεοδωρακάκος

Επίσης απονομές έγιναν στους τρείς πρώτους της διαδρομής των 24 χιλ στις ηλικιακές κατηγορίες 40-49, 50-59 και 60+) καθώς βέβαια και η βράβευση του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου και ανίκητου σε κάθε Ελληνικού αγώνα βουνού  ,μανιάτη αθλητή, κου Δημήτρη Θεοδωρακάκου.

Δείτε φώτο από την όμορφη εκδήλωση:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από το άλμπουμ της  κας Ελένη Κούβαρη 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Mani Run 2016 , από τον κο Ηρακλή Βουγιουκλάκη ,την κα Δήμητρα Γκλεζάκου, την κα Δήμητρα Κούβαρη καθώς και της  κας Σταυρούλας Ρεσβάνη.

Σχόλια

Δείτε  H διατροφή στη Μάνη στην αρχαιότητα έως σήμερα
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *