ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΑΝΗ ΜΑΝΙΑΤΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ

«Γλυκιά Μάνη»!!!

Θα μπορούσαμε να βάλουμε τίτλο όταν η «Όμορφη Μάνη» συνάντησε την «Γλυκιά Μάνη», όμως θεωρήσαμε ότι η οποιαδήποτε ταύτιση ίσως τελικά αλλοιώσει
το νόημα του άρθρου.

Κι αυτό γιατί η «Γλυκιά Μάνη» με το χαμόγελο , την απλότητα αλλά και τον επαγγελματισμό της ιδιοκτήτριας  κας Θεοδώρας Στρατάκου από την Χαριά αποδείχθηκε εκτός από τίτλος επιγραφής και εξίσου γλυκιά πραγματικότητα.

Η κυρία Θεοδώρα επί τω Έργω..Φώτο Όμορφη Μάνη
Η κυρία Θεοδώρα επί τω Έργω..Φώτο Όμορφη Μάνη

Η εξυπηρέτηση, το χαμόγελο και η καλοσύνη της κας Θεοδώρας  περίσσευαν στην επίσκεψη μας όπου επιθυμούσαμε να πάρουμε μια τούρτα παγωτό για το σπίτι.

Μάλιστα επειδή το χωριό έπεφτε λίγο μακριά και οι πιθανότητες η τούρτα να μετατρεπόταν σε κρέμα ή γάλα ήταν αρκετές , η κα Θεοδώρα προσφέρθηκε να μας δώσει και ψυγείο εξοχής για την ασφαλή μεταφορά της.

IMG_2060

Το μαγαζί της κας Θεοδώρας ήταν ταυτισμένο με την καθαρότητα και τον επαγγελματισμό της ιδίας, καθώς ήταν πεντακάθαρο, με τα γλυκά φρεσκότατα και ποικιλοτρόπως κατανεμημένα  και ιδιαιτέρως (το τελευταίο κρατήστε το)  νοστιμότατα. Το διαπιστώσαμε αφού μας γέμισε κι ένα σωρό γλυκά που ναι μεν παχαίνουν και ανεβάζουν το ζάχαρο, όμως τα συγκεκριμένα ήταν  σκέτη «μούρλια»!!

Καταστήματα σαν της κας Θεοδώρας , το οποίο, ειρήσθω εν τη παρόδω,  βρίσκεται στο πλακόστρωτο της Αρεόπολης στην είσοδο της Ανατολικής πλευράς αμέσως μετά την πλατεία των Αθανάτων, θεωρούμε ότι προάγουν την ποιότητα των Μανιατών εμπόρων και καταστηματαρχών και αν μη τι άλλο αναβαθμίζουν ιδιαίτερα την περιοχή αλλά και ολόκληρη  τη Μάνη.

Γλυκιά Μάνη στην Αρεόπολη. Φώτο Όμορφη Μάνη
Γλυκιά Μάνη στην Αρεόπολη. Φώτο Όμορφη Μάνη

Κυρία Θεοδώρα σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Για πληροφορίες -παραγγελίες κ.α στο τηλ.

27330 51022

Σχόλια

Δείτε  Βάθεια: "Ο πιο πολυφωτογραφημένος οικισμός της Μάνης".(Βίντεο-αφιέρωμα)
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *