Ειδήσεις Μάνης Λαογραφία Μάνης

Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων. 7 έως 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 ανοίγει τις πύλες της στο Αθηναϊκό κοινό η 9η Εκθεση Λακωνικών Προϊόντων που θα διαρκέσει για πρώτη φορά έξι ημέρες, από τις 7 έως τις 12 Μαρτίου 2016. Παραγωγοί από κάθε γωνιά του νομού Λακωνίας, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι καινούργιες παρουσίες είναι πολλές και οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να γνωρίσουν τις καινοτόμες επιχειρήσεις τις Λακωνίας, να γευτούν και να προμηθευτούν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς του νομού, από τα περίπτερα των Δήμων.
Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν βιβλία Λακώνων συγγραφέων για θέματα όπως ο τοπικός γαστρονομικός πολιτισμός, οι παραδοσιακές συνταγές, η ιστορία του νομού, τα ήθη και τα έθιμα.

Αδούλωτη Μάνη.Γ.ΠΔημακόγιαννης
Αδούλωτη Μάνη.Γ.ΠΔημακόγιαννης

Την ευθύνη διοργάνωσης της έκθεση έχει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» και σε αυτήν συμμετέχουν αποκλειστικά παραγωγοί τυποποιημένων λακωνικών προϊόντων.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, οι Δήμοι Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασιάς και το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Σχόλια

Δείτε  Μάνη: "....Έτσι ονόμαζαν τα χωράφια οι παππούδες μας"!!!
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *