Πρώτη

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης: Μεγάλη επιτυχία στο 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, που διεξήγαγε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης επισημαίνονται τα εξής:
Η συμμετοχή των συναδέλφων από τη Λακωνία, την Μεσσηνία, την Αρκαδία και την Αθήνα υπήρξε ενθουσιώδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν συνολικά 40 άτομα, εκ των 24 που είχαν αρχικά προβλεφθεί, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 80. Εκ των πραγμάτων λοιπόν , το Σεμινάριο θα επαναληφθεί για γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ προγραμματίζεται και Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για διάφορες κοινωνικές ομάδες που μας το ζήτησαν επιτακτικά.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαχτή και M. Papathanasiou, για τις άριστες εισηγήσεις τους και την πρακτική εκπαίδευση που παρείχαν.
Χαιρετισμούς, όπου επεσήμαναν την σημαντικότητα του Σεμιναρίου, αλλά και την προσπάθεια του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και την συμβολή του στη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση, απέστειλαν ο Διοικητής της 6ης Υ. Πε., κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο Υποδιοικητής της 6ης Υ. Πε., κ. Δημήτριος Κωστακιώτης, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, κ. Ευδοξία Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, κ. Μαρία Τσιρώνη και ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος.
Επιφυλασσόμεθα για παρόμοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Μετά τιμής
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

Dr. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

Ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ:ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

pronosokomiaki iatriki 1 pronosokomiaki iatriki 2 pronosokomiaki iatriki 3 pronosokomiaki iatriki 4 pronosokomiaki iatriki 5 pronosokomiaki iatriki

Σχόλια

Δείτε  H Γυναίκα σύμβολο εργατικότητας , ήθους και τιμιότητας στην Παλιά Μάνη.
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *