Περιηγήσεις στη Μάνη

H πανέμορφη Μάνη από ψηλά.

Όμορφη Μάνη

Μια εκπληκτική δουλειά για την πανέμορφη Μάνη με τα κάστρα της , το σκληρό και άγριο τόπο της μας προσφέρει μέσα από ένα βίντεο το οποίο έχει «τραβηχθεί» από ψηλά.

Η Μάνη σε κάθε περίπτωση αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για εκείνους οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν διακοπές σε έναν μοναδικό προορισμό βγαλμένο λες από άλλη εποχή κάνοντας όμως μπάνια στα σμαραγδένια γαλαζοπράσινα νερά της.

Βλέποντας το πανέμορφο αυτό βίντεο το οποίο επικεντρώνεται στις περιοχές Βάθεια, Λάγια και Γερολιμένα , καταλαβαίνει κάποιος την μοναδικότητα του τόπου όπως είναι η Μάνη.

Η δημιουργία αυτού του βίντεο είναι του Elias Chatzigeorgiou , έχει διάρκεια 2, 52 λεπτά και δημοσιεύθηκε στο Youtube στις 17 Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε λοιπόν τη Μάνη από ψηλά:

Σχόλια

Δείτε  Με το αυτοκίνητο στην Αποσκιερή Μάνη.
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *