Ειδήσεις Μάνης Πρώτη

9η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους εθελοντών Αιμοδοτών  στέφθηκε  9η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

Στο Δελτίο Τύπου του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης αναφέρονται τα εξής:

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας και ο καθένας είχε ένα ρόλο να εκτελέσει…

Στον Νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας χτύπησε για μια ακόμα φορά η καρδιά του εθελοντισμού.Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 9ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης  σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης.

Παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συνέρρευσαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης προκειμένου να προσφέρουν χαρά, χαμόγελο και ζωή.

Το χαμόγελο στα χείλη, η σπίθα στα μάτια όσων πρόσφεραν αίμα δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί στις καρδιές μας. 

Η ανιδιοτελής προσφορά αίματος από τους συμπολίτες μας αποτέλεσε εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας από μέρους μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι πρόσφεραν απλόχερα αυτό που για εκείνους είναι δεδομένο αλλά για κάποιους άλλους είναι ακτίδα σωτηρίας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

Dr. Ανάργυρος Μαριόλης

Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

aimodosia 3

aimodisia 1

aimodosia 2

aimodosia

Σχόλια

Δείτε  Επιστολή του Διευθυντή Κ.Υ.Α κου Ανάργυρου Μαριόλη προς τον Υπουργό Υγείας.
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *