Ειδήσεις Μάνης

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης: Μεγάλη επιτυχία στην Ημερίδα για την «Αντιμετώπιση της Υπογονιμότητας»

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην Αντιμετώπιση της Υπογονιμότητας»:Το «σήμερα», διαφορετικό από το «χθες» και το πολλά υποσχόμενο αύριο».

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Μάνης και τη βοήθεια και προσφορά των ιατρών κ. Μπαθρέλλου Νικολάου, MD,PhD, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Εξειδικευμένος στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Ben-Gurion University,Negev Barzilai Medical Center Israel και κ.Παπά Αθανασίου ,MD.PhD ,Ιατρός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Bourn Hall Clinic University og Cambridge,UK, έδωσαν την ευκαιρία σε κατοίκους της περιοχής να ενημερωθούν για την υπογονιμότητα, μια νόσο, όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Παπάς, που απαιτεί σωστή διερεύνηση και αντιμετώπιση .

Τους ομιλητές προλόγισε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της ημερίδας και κατέδειξε το μέγεθος ενός όχι και τόσο άγνωστου προβλήματος για την ευρύτερη περιοχή της Μάνης, μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες.Το κοινό καλωσόρισε επίσης στην ημερίδα ο Δήμαρχος Αν.Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος και ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Λαμπρινάκος.

Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο τύπου του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης πατώντας εδώ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην Αντιμετώπιση της Υπογονιμότητας (1)

Δείτε το φωτογραφικό υλικό της Ημερίδας που έλαβε χώρα το Σαββάτο 21 Νοεμβρίου 2015 στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης:

[metaslider id=5153]

 

 

Σχόλια

Δείτε  Ταΰγετος: "Η Ελληνική σημαία στην κορυφή του με πρωτοβουλία των παιδιών από τη Σπάρτη"! (Βίντεο-φωτό)!
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *