Ειδήσεις Μάνης

Επιστολή του Διευθυντή Κ.Υ.Α κου Ανάργυρου Μαριόλη προς τον Υπουργό Υγείας.

Επιστολή  απέστειλε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κος Ανάργυρος Μαριόλης με την ιδιότητα του Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής προς τον Υπουργό Υγείας κον Α.Ξανθό και τον Αναπλ.Υπουργό κον Α.Πολάκη με Θέμα: «Πρόστιμα σε σχέση με στόχους των γενοσήμων». 

Συγκεκριμένα στην επιστολή γίνεται λόγος για την Υπουργική Απόφαση Γ5 (α)/70068/30-10-2015 η οποία αφορά τα πρόστιμα στα οποία υπόκεινται οι ιατροί σχετικά με την συνταγογράφηση των γενοσήμων φαρμάκων σε σχέση με τα πρωτότυπα.

Mariolis-Anargyros
Ανάργυρος Δ. Μαριόλης Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Διευθυντής Κέντρου Υγείας Αρεόπολης. Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Ιατρικής

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή πατώντας εδώ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Σχόλια

Δείτε  Η Μανιάτισα Ελένη Τζικάκου μαγειρεύει με την Ναταλία Γερμανού!
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *