ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ

Ο Εορτασμός του ΟΧΙ στην Αρεόπολη.

Τιμήθηκε με λαμπρότητα ο εορτασμός του «ΟΧΙ» στην Αρεόπολη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δοξολογία στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Αρεόπολης παρουσία του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κο Κασιδιάρη Ηλία, της Δημοτικής Αρχής, της Τοπικής Αρχής των μαθητών (πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), δασκάλων, καθηγητών και πλήθος κόσμου.

Η τελετάρχης της εκδήλωσης αυτής ήταν η εκπαιδευτικός κα  Κολοκούρη Χριστιάνα η οποία κάλεσε στο βήμα για το πανηγυρικό της ημέρας τον Καθηγητή Γυμνασίου κο  Γκιοσέ Γεώργιο.

Από την Δημοτική μας Αρχή παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ψωίνου Παναγιώτα(Πρόεδρος Τ.Κ. Αρεόπολης),Κουμεντάκος Αντώνης (Δημοτικός σύμβουλος  – Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α.Μ.), Εξαρχάκος Γεώργιος ( Δημοτικός Σύμβουλος-Αντιδήμαρχος) και Τζανετάκου Ελένη(Δημοτική Σύμβουλος).

Περισσότερα εδώ: O Εορτασμός του ΟΧΙ στην Αρεόπολη

Σχόλια

Δείτε  Γερολιμένας:"Ο παραδοσιακός παραθαλάσσιος Οικισμός"
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *