ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ

Η Μανιάτικη παραδοσιακή αλυσίδα S/M Νιάρχου.

Παρά τις προσπάθειες τελευταία και άλλων πολύ καλών σε ποιότητα εταιρειών η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ Ο.Ε. είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης στις αλυσίδες super

market στην τοπική κοινωνία της Μάνης.  Το 1987, στην Αρεόπολη Λακωνίας, ιδρύθηκε με το διακριτικό τίτλο «Νιάρχος», με εταίρους τους κ.κ. Πέτρο Νέαρχου Ανδρεάκο (σημερινό δήμαρχο  ανατολικής Μάνης) και Δημήτριο Νέαρχου Ανδρεάκο. Από την ίδρυση της έως και σήμερα με τις στρατηγικής σημασίας και συνεχούς επιτυχημένες κινήσεις στο χώρο του λιανικού εμπορίου, το super market  «Νιάρχος», έχει καταφέρει να είναι κοντά στο καταναλωτή, με ειλικρίνεια ευγένεια και άμεση ανταπόκριση.

Επιχειρηματική ανάγκη:

Ο κύριος στόχος της διοίκησης της ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ Ο.Ε. ήταν να επιτύχει την πλήρη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στα δύο καταστήματα που διαθέτει (Αρεόπολη και Κίττα Λακωνίας), δίνοντας έμφαση στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών της καθημερινής λειτουργίας των καταστημάτων και στην αυτοματοποίηση διαδικασιών που γίνονταν μέχρι τώρα χειρονακτικά.  Ανάμεσα στις λύσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν, με εύσημα επιτυχίας στην ελληνική αγορά, ξεχώρισε το WebSOFT Advanced Retail Manager.

Λύση:

«Μετά από  ενδελεχής  έρευνα η οποία διακρινόταν από υψηλές απαιτήσεις, αποφασίστηκε ότι η πλέον άρτια και ολοκληρωμένη λύση για την αναβάθμιση ήταν το WebSOFT Advanced Retail Manager Effective με την πλέον εξελιγμένη και ταυτόχρονα φιλική λειτουργία που διέθετε» χαρακτήρισε ο κ. Αναστάσιος Ανδρεάκος, διαχειριστής της εταιρείας ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ Ο.Ε.  Ο στόχος του έργου ήταν να προχωρήσει η υλοποίηση σε σύντομο χρόνο διάστημα πράγμα κάτι το οποίο και έγινε.

Οφέλη:

Στην επιχείρηση εγκαταστάθηκαν δύο server’s  όπου διαθέτουν replication βάση δεδομένων ώστε να γίνεται άμεσα ο συγχρονισμός των πληροφοριών καθώς και ταχύτατα η διαδικασία της άντλησης των στοιχείων από την διοίκηση. Επιπρόσθετα μειώθηκαν τα λάθη και ο χρόνος των εργασιών από την πλήρη αυτοματοποίηση. Στην παραδοθείσα λύση ενσωματώθηκαν πλήρη διαχείριση λιανικών πωλήσεων, ενημέρωση ζυγών με barcode καθώς και πληροφόρηση με σύστημα διαγραμμάτων.

Δείτε  Λιμένι: Ένα στολίδι στην Μάνη.

 

Σχόλια

Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *