Ειδήσεις Μάνης

Εντυπωσιασμένοι από Λακωνία Ιάπωνες δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες

1821413

Εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου, αλλά και τα προϊόντα του, έμεινε η αντιπροσωπεία Ιαπώνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, που επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τη Λακωνία, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (fam Trip), που οργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά την παραμονή τους στη Λακωνία, η αντιπροσωπεία από την Ιαπωνία επισκέφτηκε τουριστικούς προορισμούς της Λακωνίας και σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων τη Σπάρτη, τη Μονεμβασιά, τη Μάνη και το Μυστρά, συνοδευόμενοι από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου Χαράλαμπο Σκούρο και την εντεταλμένη σύμβουλο σε θέματα τουριστικών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας Ματούλα Μπελεγρή.

Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την Ιστορία, τον πολιτισμό, την φυσική ομορφιά του Λακωνικού τοπίου, αλλά και την φιλοξενία των Λακώνων και δεσμεύτηκαν να μεταδώσουν την μοναδική εμπειρία του ταξιδιού τους στην Λακωνία, στο κοινό της Ιαπωνίας.

Ανάλογες δράσεις με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου θα συνεχιστούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχόλια

Δείτε  Άστραψε ο Δημακόγιαννης για την επιλογή Καμπουράκη .
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *