Ειδήσεις Μάνης

Νέο Θέατρο «στολίδι» στη Λακωνία.

000464
Μια νεά κοιτίδα πολιτισμού ανατέλλει στη Λακωνία, ένα νέο θέατρο ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 24 Οκτωβρίου 2015.
Πρόκειται για το νεόδμητο ανοιχτό θέατρο «Δ. Σπαντίδου», το οποίο βρίσκεται στο γραφικό χωρίο των βορείων δήμων, Άγιο Κωνσταντίνο, Λακωνίας.

Η θεατρική παράσταση «Άνθρωπος 2», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λουριδά, θα καλωσορίζει τους θεατρόφιλους στο νέο αυτό ταξίδι.
Η ιστορία παρουσιάζει το ταξίδι που κάνει μια ομάδα χαμένων ψυχών, ψυχών που δεν βγάζουν νόημα πλέον από όσα τους συμβαίνουν,  διασχίζοντας μια θάλασσα σουρεαλισμού, με μόνη διέξοδο -όπως καταλαβαίνουν- να απεκδυθούν κάθε μάσκα, να αντιταχθούν στο φόβο τους, να μιλήσουν για όλη την αλήθεια τους,  να την αποκαλύψουν μπροστά σε όλους, μπροστά στο κοινό  και έτσι να σωθούν και να βρούν πάλι το νόημα. Ένα νόημα καινούργιο, δηλαδή ένα κόσμο νέο, ένα νέο σύμπαν με νέες διαστάσεις, μέσα στο οποίο μπορούν να πλέουν, όντας αυτοί που είναι – και παίζοντας με το χάος σαν να ήταν παιχνίδι!
Μια παράσταση όπου το κοινό καλέιται να συμμετάσχει.
Ώρα έναρξης: 16:30 μ.μ., Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Πριν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακά φαγητά και άφθονο κρασί.

Πηγή:http://www.report24.gr/

Σχόλια

Δείτε  Λευτέρης Πετρούνιας: " Το χρυσό παιδί στην Ελλάδα".ΠτΔ: "Συγκίνηση και περηφάνια για τους Έλληνες Ολυμπιονίκες".Βίντεο
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *