Ειδήσεις Μάνης

Σε πρόγραμμα συντήρησης οι επαρχιακοί δρόμοι στην Ανατολική Μάνη

 

Υπογράφηκε  από τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη η σύμβαση του έργου «Συντήρηση της με αριθμό 17 Επ. Ο. Πετρίνα – Μελιτίνη – Άρνα και της με αριθμό 17 Επ. Ο. Χάνια Κουτουμούς (Αιγιές) – Κόκκινα Λουριά – Προς Καρδαμύλη (Όρια Νόμου)»  προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης των παραπάνω επαρχιακών οδών και συγκεκριμένα: κατασκευή επενδυμένων τάφρων, εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες σήμανσης.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα   δήλωσε ότι  η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, κατάφεραν να εξασφαλίσουν επαρκείς  πόρους για την συντήρηση του οδικού δικτύου και ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθούν και άλλα έργα που αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Λακωνίας.

Σχόλια

Δείτε  Πρόσκληση Πολεμικό Μουσείο 22/3/2017: "Οι Μανιάτες στην επανάσταση του 1821"
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *