ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΑΝΗ

Καλό σου Ταξίδι μπάρμπα Σταύρο!!!

images (3)  Δυστυχώς, όσο και να θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να μετράμε τα λόγια μας, ο παντοδύναμος Θεός αδικεί!!

Γιατί αδικία πρέπει να θεωρείται ότι ενώ η μοίρα τον ανάγκασε να αποδεχθεί, μια κουβέντα είναι αυτή, τον θάνατο του υιού του πέρυσι τον Δεκέμβρη ξαφνικά και χωρίς προηγούμενη εμφανή αιτία, από καρδιακό επεισόδιο, ήρθε η προχθεσινή ημέρα που έμελλε να είναι η τελευταία σε αυτόν τον κόσμο και για τον ίδιο!!

Ο λόγος για τον δικό μας μπάρμπα Σταύρο τον Ριφουνά!!

Μας ενοχλεί,γιατί δεν έφυγε φυσιολογικά από γηρατειά-αν και στεκόταν καμαρωτός σαν κυπαρίσσι -δεν έφυγε και όταν τον βρήκε η συμφορά  χάνοντας τον πολυαγαπημένο του υιό ,έφυγε τελικά από τις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου και μάλιστα με θάνατο τραγικό την Τρίτη το απόγευμα!!

Ο μπάρμπα Σταύρος δεν είναι πια ανάμεσα μας, δεν θα πάει στο Γερολιμένα να πάρει την βαρκούλα του , να ψαρέψει και να του περάσει η μέρα αφήνοντας λίγο το μυαλό του να ταξιδέψει και να ξεφύγει από την σκέψη του χαμού του παιδιού του, του Βασίλακα του Ριφουνά!!!

 

….ίσως τώρα που μιλάμε, να έχει πάει να τον βρεί!!!

Κλαίει η Κοίτα, κλαίει η Μάνη!!!

Καλό Ταξίδι μπάρμπα Σταύρο , θα σε θυμόμαστε, έτσι όπως σε γνωρίσαμε , καμαρωτό σαν κυπαρίσσι!!!

 

Σχόλια

Δείτε  Μάνη: "Υπέροχη , όμορφη, μαγευτική, ....μας περιμένει"!!
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *