Λαογραφία Μάνης

Γλέντι και χορός στη Γιορτή της Τράτας στον Κότρωνα

eikona_2503  Με πλήθος κόσμου και μέσα σε πανηγυρική, όπως αρμόζει σε αυτή τη γιορτή, αλλά και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο , ατμόσφαιρα έγινε η γιορτή της τράτας στον γραφικό και με καλό καιρό την Κυριακή που μας πέρασε Κότρωνα.

Παρουσία και του Δημάρχου του Δήμου Ανατολικής Μάνης κου Πέτρου Ανδρεάκου, των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και του πρώην Βουλευτή Λακωνίας κου Σκανδαλάκη, οι επισκέπτες χόρεψαν, ήπιαν και διασκέδασαν με τα παραδοσιακά εδέσματα ενώ ψώνισαν σουβενίρ από το παζάρι που διέθετε μανιάτικα κυρίως προϊόντα.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Ν.Π πολιτισμού και περιβάλλοντος του Δήμου με την ευκαιρία της έναρξης της αλιευτικής περιόδου.

Δείτε τις φώτο:

eikona_1950 eikona_2539 tr1 tr3 Εικόνα-2447

Σχόλια

Δείτε  Βαφτίσεις στη θάλασσα και όχι στην Εκκλησία από τον Πάπα Γιώργη.
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *