Ειδήσεις Μάνης

Τουρίστες στη Μάνη μαθαίνουν ελληνικούς χορούς!

Ο Θωμάς, αν και γεννήθηκε στην Γερμανία, μιλά άπταιστα τα Ελληνικά, γνωρίζει ιδιαίτερα τους παραδοσιακούς μας χορούς και τους διδάσκει με πάθος. Από το 2007 μέχρι σήμερα, έχει οδηγήσει τα γκρουπ που διοργανώνει, σε πολλές ιδιαίτερες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή την περίοδο οδήγησε για άλλη μια φορά με επιτυχία τους μαθητές του  στην Καλόγρια, στα χνάρια του Ζορμπά, όπου άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην συγκεκριμένη παραλία, χορεύοντας.
Τα 4 τελευταία χρόνια ομάδες από 30 Ελβετούς, Αυστριακούς και Γερμανούς, επιλέγουν για 2 εβδομάδες την Στούπα και συγκεκριμένα την παραλία της Καλόγριας, όχι μόνο για να κάνουν τα μπάνια τους, αλλά και για να μάθουν χορό.
Περισσότερα εδώ:http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/77033-touristes-sti-mani-mathainoun-ellinikoys-xoroys
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/77033-touristes-sti-mani-mathainoun-ellinikoys-xoroys

Σχόλια

Δείτε  Μεγάλη διάκριση για τον Μανιάτη Καθηγητή Αυγουλέα Αιμίλιο
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *