Ειδήσεις Μάνης

Δεξαμενές πυροπροστασίας στη Λακωνία!!

Φταίνε οι  εκλογές, φταίει ο άνεμος της αριστεράς που φυσάει σε ολόκληρη τη
χώρα μετά τον θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη αναμέτρηση; Το ζήτημα είναι ότι ίσως για πρώτη φορά στη Λακωνία με την συνδρομή και της κεντρικής εξουσίας  πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!!
Στα σοβαρά τώρα, η περιφέρεια της Πελοποννήσου προμηθεύτηκε 23 νέες υδατοδεξαμενές για τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας .Απ΄ αυτές έξι θα πάρει η Λακωνία, 5 η Κορινθία, 4 η Μεσσηνία , 6 η Αρκαδία και η Αργολίδα.
Αυτό αποφασίσθηκε μετά από συνεννόηση με την Κεντρική Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι 23 υδατοδεξαμενές έχουν περιεκτικότητα 40.000 λίτρων, ποσότητα που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην  κατάσβεση  πυρκαγιάς. Τέλος και για την ιστορία αναφέρουμε ότι η προμηθεύτρια εταιρεία είναι η «Aquastar» και το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στα 77.004 ευρώ.
Μάλλον κάτι κινείται τελικά σε αυτή τη χώρα. Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη αυτή καθώς περιοχές όπως η Λακωνία έχουν ταλαιπωρηθεί και  έχουν χάσει ανθρώπινες ζωές από τις «ξαφνικές» πυρκαγιές τους καλοκαιρινούς μήνες και δη Ιούλιο-Αύγουστο.

Σχόλια

Δείτε  Με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση της 10ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Κ.Υ.Αρεόπολης.
Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *