Ειδήσεις Μάνης

Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης: «Σας ευχαριστώ όλους.Ο αγώνας συνεχίζεται.»

Γεώργιος Π.Δημακόγιαννης


Είχα πει και μετά τις εκλογές του περασμένου Γενάρη πως ο εθνικιστής (όπως και κάθε
ιδεολόγος μαχητής) κρίνεται από την πίστη, το πείσμα και
την αντοχή του.

Ευχαριστώ όσους (εθελοντές αγωνιστές) έτρεξαν σε κάθε γωνιά της λακωνικής γης με την ψυχή τους, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα, χωρίς να έχουν ιδιοτελείς επιδιώξεις, ακόμα και με δανεική βενζίνη στα οχήματά τους, για να πετύχουμε -όλοι μαζί- στη Λακωνία μας σημαντική αύξηση του ήδη μεγάλου ποσοστού της Χρυσής Αυγής στη χώρα (και μοναδικού διψήφιου ποσοστού!).

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας τα δύο γραφεία/στρατηγεία της ΧΑ στο νομό, σε Σπάρτη και Γύθειο, και το εκλογικό κέντρο στη Σκάλα… Είναι βέβαιο ότι σύντομα -με την ψήφο ακόμα περισσοτέρων λακώνων- θα έχομε και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

– Ο ασυμβίβαστος αγώνας των ελλήνων εθνικιστών για την (καθημαγμένη) Ελλάδα συνεχίζεται.

– Άπαντες παρόντες, για την πατρίδα και το λαό μας!

Οι τρεις “νέοι” βουλευτές Λακωνίας!

Να ευχηθώ κι απ’ αυτή τη θέση καλή νέα θητεία στους τρεις βουλευτές, εκπροσώπους της Λακωνίας. Όμως να μην παραπονεθούν ούτε και να γκρινιάξουν οι συμπατριώτες μας λάκωνες που υπερψήφισαν και επανεξέλεξαν τους τρεις συγκεκριμένους βουλευτές, που άπαντες έχουν υπερψηφίσει τα μέτρα που θα υλοποιούνται σταδιακά από τις επόμενες μέρες, με την εφαρμογή του καταιγιστικού μνημονίου 3, το οποίο σε όλους τους τόνους καταδείξαμε προεκλογικά ότι είναι λαοκτόνο και εθνοκτόνο, καταδικάζοντας σε (αργό;) θάνατο ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότεςκτηνοτρόφους, αλλά και συνταξιούχους, και με την υπερφορολόγηση τελικά όλη τη λακωνική (και ελληνική) κοινωνία… Στρατός, σχολεία και υγεία θα ‘ναι επίσης στα πρώτα θύματα! Η ανεργία θα αυξηθεί κι άλλο! Η μετατροπή της πατρίδας μας σε χώρο (αλλαγή πληθυσμού με την ισλαμική λαθροεποίκηση!) και αποικία χρέους (προτεκτοράτο) έχει δρομολογηθεί…
Σε λίγα χρόνια -με τις κατασχέσεις για τα “χρέη μας”- δεν θα ανήκει τίποτα σε ελληνικά χέρια και οι έλληνες θα έχουμε μεταβληθεί σε πρόσφυγες και δουλοπάροικους στην πατρώα γη μας! Απίστευτο λοιπόν, αλλά το καθαρό ΟΧΙ σ’ αυτήν την συγκλονιστική και προδιαγεγραμμένη πορεία δεν έχει ακόμη “χώρο” στον περήφανο τόπο μας!
Μην έχετε αυταπάτες συμπατριώτες: οι ΝαιΝαίκοι με ό,τι συναποφασίζουν δεν σώζουν ούτε εμάς, ούτε τη χώρα, σώζουν ΜΟΝΟΝ τα προκλητικά προνόμια του κλειστού βουλευτικού επαγγέλματος και της παρασιτικής οικονομικής -τραπεζικής και επιχειρηματικής- ψευδοελίτ που λεηλάτησε τα πάντα μαζί τους, στέλνοντας σε όλους εμάς -με τα περίφημα μνημόνια- το λογαριασμό και το (κατάδικό τους) δημόσιο χρέος!

Δείτε  Ανεμογεννήτριες στη Μάνη: "Νίκη των Μανιατών ή Θάνατος της Μάνης;"
Γεώργιος Π.Δημακόγιαννης .Το Βιβλιοπωλείο στην Αρεόπολη
                                                                                        Γεώργιος Π.Δημακόγιαννης
                            Εκδότης
       Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της  
              Χρυσής Αυγής στη Λακωνία                          

Σχόλια

Όμορφη Μάνη
H Iστοσελίδα Όμορφη Μάνη έχει σαν στόχο να αναδείξει σε ένα πιο ευρύ κοινό την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές της Μάνης.Ειδήσεις, φωτογραφίες, κοινωνικές εκδηλώσεις που αφορούν την Μάνη , μπορείτε να μας τα αποστείλετε στο mail omorfimani@gmail.com και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα με την αναφορά της πηγής.Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
http://www.omorfimani.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *